Zimski Detoks! Lepa znači i zdrava.

Valentina Perlina, psiholog, life & health coach, osnivač Serbia Detox Club-a.

 Jednostavni koraci za podršku vašem ORGANIZMU.

Danas više nije tajna da lepota direktno zavisi od zdravog i dobrog rada svih digestivnih organa našeg tela. Zdrav stomak je naše zdravo sve! Zato je sada pravo vreme da načinite jednostavne korake u nastojanju da budete zdravi i lepi, a po recepturi stručnjaka kompanije Siberian Health i uz najbolje prirodne sibirske sastojke.

Započnite novu godinu uz pomoć prirodnih proizvoda iz srca Sibira.

KORAK 1. Detoks – čišćenje organizma

Novogodišnji praznici – vreme je slavlja i gostiju. Na kraju, svi dolazimo do finiša ovog maratona sa nekoliko dodatnih kilograma. U 99% slučajeva uzrok viška telesne težine, starenja i hormonskih problema je opijenost tela. Kako da pomognete vašem organizmu da održi ravnotežu tokom ovog perioda?

Savetujemo vam dvonedeljni tretman uz univerzalni fitosorbent „Limfosan Basic“. Ovaj preparat obezbeđuje osnovnu podršku telu tokom procesa čišćenja od toksina. Vezati toksine i ukloniti ih iz organizma je rezultat dobro koordinisanog rada creva, a to Limfosan Basic omogućava.

KORAK 2. Normalizacija crevne mikroflore

Za održavanje ravnoteže svih sistema tela bitni su crevni mikroorganizmi: lakto i bifidobakterije. Kada smo pod stresom, a takođe i kada bolujemo od zaraznih bolesti, poremećena je ravnoteža bakterija u crevima: patogeni mikroorganizmi smanjuju imunitet i zaštitne funkcije kože i mi osećamo opštu slabost i brzo postajemo umorni.

Koža reaguje na disbalans u crevima tako što se javljaju

  • crvenilo i osip
  • začepljene pore, akne
  • suva koža
  • iritacija

Ravnotežu mikroflore creva ćete povratiti odabirom odgovarajućeg preparata!

  • Prirodni inulinski koncentrat PIK

Ovaj kompleks se zasniva na aktivnim sastojcima čiji je cilj sprečavanje osteoporoze kod dijabetesa. „Koncentrat prirodnog inulina“ je preparat koji sadrži biološki aktivne supstance izuzetne efikasnosti. Jedna od najvažnijih komponenti je inulin, koja čini 20% sastava biljnih krtola.

Inulin ulazi u gastrointestinalni trakt, gde se pretvara u fruktozu i učestvuje u istim metaboličkim procesima kao i sama glukoza. Potpuno je zamenjuje. Efikasan je slučajevima kada glukozu ne apsorbuju ćelije, kao što je na primer kod dijabetesa. Potrošnja fruktoze ne zahteva prisustvo insulina, što sprečava i iznenadne napade gladi, koji su sada normalizovani, kao i metabolizam kod ljudi koji boluju od ove bolesti.

KORAK 3. Ženski meni – pravila zdravlja i lepote!

Koja hrana je danas osnova vaše ishrane? Razmislite o tome koliko je vaš meni uravnotežen i koliko često posegnete za brzom hranom ili slatkišima. Kao rezultat ovakvog načina života telo vas nagrađuje viškom kilograma. Javljaju se akne i masna koža, PMS, loše raspoloženje, umor, pad snage i loše zdravlje.

Da li imate želju da prekinete ovaj začaran krug? Da li želite da pomognete sebi i kako to da učinite? Povoljan i siguran način je – uravnotežite svoju ishranu!

Dodajte svojoj ishrani korisne namirnice: šareno povrće i visokokvalitetni protein kao osnovu za doručak i ručak. Počnite da pratite principe kompatibilnosti proizvoda.

Želite li sa saznate koji su ti principi? Detox Club Serbia vas daruje! Saznajte kako na Instagram i FB stranicama : Serbia Detox Club i Evaonline.rs

I ne zaboravite – biološki aktivni dodaci pružaju organizmu najvažnije sastojke. Njihov uticaj je veoma primetan nakon čišćenja organizma i normalizacije crevne mikroflore.

Uvedite principe zdrave ishrane u novoj 2018. godini! Nagradite sebe i svoju lepotu. Sa nama je lako!  Budite zdravi i aktivni sa Serbia Detox Clubom!

O Siberian Health korporaciji

„Siberian Health“ je međunarodni brend prirodnih proizvoda za zdravlje i lepotu. Brend je poznat u više od 40 zemalja, uključujući zemlje Evrope, Azije i SAD. Siberian Health poseduje sopstvenu proizvodnju, a to su tri moćna industrijska kompleksa sa modernim objektima, koji omogućavaju kompaniji da u svojim proizvodima isprati preciznu recepturu sibirskih naučnika.

Sibirska zdravstvena korporacija je osnovana u Sibiru i priznata je širom sveta! Proizvodi kompanije ne sadrže potencijalno opasne komponente za ljude i prirodu.

Probajte prirodne proizvode od lekovitih biljaka iz samog srca Sibira!

Online prodavnicu Siberian Health možete posetiti na linku ovde.

Online registracija ovde#Konsultant

Online registracija ovde#Privilegovaniklijent

Kontakt za sva vaša pitanja i informacije o kompaniji i proizvodima je Irina Miladinov, @irinamiladinov – mentor i konsultant #siberianhealth, co-founder @serbiadetoxclub, tel. +381621804722.

Oznake: , , , , , ,
Prethodni tekst Sledeći tekst
2 podela