Šta o vama govori kafa koju pijete?

Da li vaša jutarnja rutina podrazumeva šolju kafe? Da li i u toku dana znate da uživate u toplom crnom napitku? Da li volite penušavu tursku ili instant kafu sa ukusima? Proverite da li su vaša ličnost i tip kafe koju volite u harmoniji.

Turska

Vi volite da stvari teku polako, a to se odnosi i na vašu kafu. Ko još pije kafu iz kesice kada je posebno zadovoljstvo u spravljanju domaće, turske. Ne volite naročito da obavljate više obaveza istovremeno, ali ste ponosi na vašu sposobnost da sve što radite bude „baš kako treba“.

Filter kafa

Nekada popijete i drugi tip kafe, ali po prirodi vi volite da stvari radite efikasno i brzo. Cenite produktivnosti iznad svega. Vaš aparat za filter kafu je uvek uključen, jer sve što treba da uradite je da samo dospete crni napitak u šolju. Vaša deviza je „efikasnost na delu“.

Frencuska presa

Novitet kod nas. Zahteva vreme, ali vi nikako ne zanemaruje umetnost i ceremoniju spravljanja i ispijanja kafe. Po svojoj prirodi volite sitnice, kompleksnost i pratite trendove. Volite i da ugošćavate prijatelje, ali i da ih impresionirate.

Aparat za kafu sa patronama

Savrseno za vas. Samo ubacite patronu i voilà. Mašina će obaviti ostatak posla. Vaš metod spravljenja kafe je brz i ne zahteva mnogo pažnje, tako da možete da se fokusirate na druge stvari. Verovatno imate i različite tipove kafa u patronama, pa vaš izbor zavisi od raspoloženja. Možda ste po prirodi malo neodlučni, ali se odlično slažete sa drugima i imate puno toga da ponudite.

Instant kafa

U obzir dolazi i ona sa različitim ukusima. Vi ne volite komplikovane mašine, niti trošenje vremena na proces. Najviše volite da sadržaj kesice ubacite u vrelu vodu i promešate. Po prirodi ste praktični i vodite se logikom, ali vam ponekad zafali kreativnosti i desi vam se da se zaglavite u rutini.

Bez kafe

Vama kafa ili ne prija ili jednostavno više volite čaj i to od bilja, bez kofeina. Kafa je stvar navike, koju vi nikada niste usvojili. Ali to ne znači da ste po prirodi izbirljivi. Vi volite drugačije stvari od ostalih i jednostavno niste jutarnji tip.

Oznake: , , , ,
Prethodni tekst Sledeći tekst
0 podela