Decembarski favoriti

Uživajte u našim predlozima za pretpraznični decembar:

1. Vitamin D — Ovo je period godine kada su ne samo temperature vazduha u padu, već i naš nivo vitamina D. Zato je bitno da ga unosimo u pojačanim dozama, kroz hranu i suplemente. Odlični prirodni izvor vitamina D su masne ribe: tunjevina, skuša i losos.

2. Novogodišnja dekoracija — Napravite sami svoju novogodišnju dekoraciju. Iskoristite prirodno zimzeleno i bobičavo rastinje za novogodišnje vence, kojim ćete atmosferu praznika uneti u svoj dom.

3. Krcko Oraščić — Decembar ne možemo da zamislimo bez Krcka, bilo tradicionalno na baletskoj pozornici ili na ledu, ili porodično kod kuće, dok uživamo u izuzetnim, snimljenim produkcijama. Ko još može da odoli igri Šećerne vile?

4. The Crown —  Serijalizovana biografska tv drama. U svetu koji se neumitno menja i modernizuje, tek krunisana kraljica Elizabeta II suočava se sa izazovima, intrigama, političkim i kraljevskim krizama, lomovima i skandalima, koji su je oblikovali , kao ličnost i monarha, kao i zemlju kojom će suvereno decenijama da vlada. Puna istorijskih činjenica, javnih i ličnosti iz senke, koje su uticale na bitne odluke, ovo je izuzetno luksuzna produkcija, vredna vaše pažnje. U iščekivanju druge sezone, koja samo što nije počela, uživajte u prvoj.

5. Darivanje —  Decembar je mesec kada razmišljamo kako da poklonima obadujemo druge. Zato ovog meseca poklonite hranu azilu za zivotinje, darujte paketiće svratištima za decu i centrima za nezbirnute i stare i donirajte stvari, koje vama nisu više potrebne, u humanitarne svrhe.

 

 

 

Oznake: , , , , , ,
Prethodni tekst Sledeći tekst
0 podela